Apple Airpods Pro 2019 trådløs Bluetooth med oppladningsetui
Før musen over bilde for å zoome
Apple Airpods Pro 2019 trådløs Bluetooth med oppladningsetui
Apple Airpods Pro 2019 trådløs Bluetooth med oppladningsetui

Apple Airpods Pro 2019 trådløs Bluetooth med oppladningsetui

Opplev design og kvalitet går hånd i hånd med Airpods Pro. I tillegg til et oppladningsetui, får du også tre sett med forskjellige koniske ørepropper for å sikre komfort og individuell passform. De lette øretelefonene har forskjellige funksjoner som Active Noise Reduction, som slår av støyen fra omgivelsene dine. Du har også muligheten til å aktivere gjennomsiktig lyd slik at du kan høre hva som skjer rundt deg. Med meldingsmeldinger kan du få Siri til å lese meldingene dine høyt, og med lyddeling kan du og en venn dele den samme lydstrømmen på to sett med Airpods. Du kan for eksempel spille spill eller lytte til musikk sammen. Staven på øretelefonene har en trykksensor der du kan kan administrere samtaler, musikk og mer.

Den effektive forsterkeren produserer ren og tydelig lyd. Videre gir det lengre batterilevetid. Adaptiv EQ sikrer at musikken er finjustert etter øret. Det gir deg en komplett og jevn lydopplevelse. I tillegg gir den Apple-designede H1-brikken lydbehandlingen en veldig kort latenstid.

Du og Airpods Pro kan være på farten hele dagen. Du får over 24 timers batterilevetid med flere ekstra ladinger i etuiet og opptil 4,5 timers avspilling på en enkelt lading.
Pris per mnd.
168,-
Kontant: 4 099,-
Kjøp på finansiering og betal med et fast lavt månedsbeløp. Kjøp kontant og betal online med det samme. (VISA eller MASTERCARD)
Slik kjøper du hos THORN
Spesifikasjoner
Sammenlign produkter
Det finnes ikke spesifikasjoner på dette produktet.
Kontantpris:
4 099,-


Finansiering:
Pr. mnd 168,- i 55 måneder

Månedlig pris er inkl. leveringsgebyr, verdi 399,-
Kredittbeløp: 4 498,-
Kredittkostnad: 4 723,-
Rente 23,4%
Effektiv rente: 42,51%
Totalt: 9 221,-

Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.© 2021 Thorn Norge AS    Innspurten 13A     0663 Oslo         Tel. 21610000     infono@thorn.no    Org. nr. 928150402     Sitemap     Persondatapolitikk