Sony trådløse høretelefoner sort
Før musen over bilde for å zoome
Sony trådløse høretelefoner sort
Sony trådløse høretelefoner sort
Sony trådløse høretelefoner sort

Sony trådløse høretelefoner sort

Gjør deg klar for disse Sony-hodetelefonene som tilbyr elegant klassisk design, bransjeledende støyreduksjon og ekte trådløs frihet. Den dedikerte HD-støyreduserende prosessoren QN1e reduserer ikke bare støy på nesten alle frekvenser, men bruker også mindre strøm. I tillegg kombinerer den digital støyreduksjon, 24-bits lydsignalbehandling og en digital-til-analog-omformer med hodetelefonforsterker. Resultatet er at du kan glede deg over flott lyd med minimal forvrengning. I tillegg til dette er hodetelefonene utstyrt med to mikrofoner med Dual Noise sensorteknologi. Nærhetssensoren i hvert øreplugg oppdager om du bruker en eller begge deler og tilpasser seg deretter. Øreputene er ergonomisk designet for å sikre en behagelig og sikker passform.

Med hodetelefonene kommer et praktisk magnetisk ladetui. Her faller hodetelefonene lett på plass. Det sikrer også rask oppladning når du trenger det. Du trenger bare å gi hodetelefonene 10 minutter i ladesaken, og du får 90 minutter til å spille.
 
Pris per mnd.
138,-
Kontant: 3 099,-
Kjøp på finansiering og betal med et fast lavt månedsbeløp. Kjøp kontant og betal online med det samme. (VISA eller MASTERCARD)
Slik kjøper du hos THORN
Spesifikasjoner
Sammenlign produkter
BatterilevetidMaks. 6 timer (NC slået til) / maks. 8 timer (NC slået fra)
Vekt, kg100 gram
Kontantpris:
3 099,-


Finansiering:
Pr. mnd 138,- i 55 måneder

Månedlig pris er inkl. leveringsgebyr, verdi 399,-
Kredittbeløp: 3 498,-
Kredittkostnad: 4 111,-
Rente 23,4%
Effektiv rente: 47,28%
Totalt: 7 609,-

Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.© 2021 Thorn Norge AS    Innspurten 13A     0663 Oslo         Tel. 21610000     infono@thorn.no    Org. nr. 928150402     Sitemap     Persondatapolitikk