Tivoli Audio Orb - Valnøtt
Før musen over bilde for å zoome
Tivoli Audio Orb - Valnøtt
Tivoli Audio Orb - Valnøtt

Tivoli Audio Orb - Valnøtt

Den trådløse Orb høyttaleren fra Tivoli Audio er en flott høyttaler, som både kan brukes stående som en skulptur eller som opphengt som veggpynt.

Styring og avspilling
Med multiromkonfigurasjonen kan du spille forskjellige ting på forskjellige høyttalerne samtidig. Med én knapp kan du legge til en høyttaler som en aktiv høyttaler. eller gruppe av høyttalere. Du kan også avbryte en høyttaler i en gruppe eller koble den fra en annen høyttaler mens du spiller. Dette gjør at du kun ved å trykke på en knapp raskt og enkelt kan spille musikk i hele huset!

På baksiden av Orb høyttaleren kan du kontrollere innstillingene for kilde, volum, og konfigurasjon. Den berøringsfølsomme logoen øverst på høyttaleren fungerer som start- og stoppknapp. Du trenger bare stryke over logoen med fingeren.

Enkelt å sette opp
Høyttaleren har et enkelt oppsett, og kan umiddelbart brukes som en Bluetooth-høyttaler. Du kan også laste ned Tivoli Audio appen for en mer avansert opplevelse med Orb via trådløst nettverk.

Via Wi-Fi kan du også styre Orb høyttaleren med Tivoli appen. Med appen kan du koble sammen flere Tivoli høyttalere, og på den måten skape et lydsystem som fyller huset med yndlingsmusikken din.
Pris per mnd.
138,-
Kontant: 3 099,-
Kjøp på finansiering og betal med et fast lavt månedsbeløp. Kjøp kontant og betal online med det samme. (VISA eller MASTERCARD)
Slik kjøper du hos THORN
Spesifikasjoner
Sammenlign produkter
Antall høyttalereTrådløs højttaler med Bluetooth, Streaming og Spotify Connect
Høyde, cm23,0
Dybde, cm5,0
Vekt, kg1,6
Kontantpris:
3 099,-


Finansiering:
Pr. mnd 138,- i 55 måneder

Månedlig pris er inkl. leveringsgebyr, verdi 399,-
Kredittbeløp: 3 498,-
Kredittkostnad: 4 111,-
Rente 23,4%
Effektiv rente: 47,28%
Totalt: 7 609,-

Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.© 2021 Thorn Norge AS    Innspurten 13A     0663 Oslo         Tel. 21610000     infono@thorn.no    Org. nr. 928150402     Sitemap     Persondatapolitikk