Nyttige ord og uttrykk

Trenger du en forklaring av tekniske begreper vi bruker på produktbeskrivelsene, kan denne oversikten kanskje hjelpe deg. Klikk på en av bokstavene under og få en liste med ord på den valgte bokstaven.

 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Ord Beskrivelse
Taste Guard Kjøleskapsfunksjon med kullfilter som gjør det helt trygt å oppbevare melken sammen med spekepølsen uten at den tar smak.
Terminal Et uttrykk for en mobil- eller fastnettelefon.
TFT Thin Film Transistor. En type LCD-skjerm som gir et bedre bilde pga. høyere skrivehastighet til skjermen.
Theatre sync Med denne funksjonen kan du slå på Sony-TV-en og hjemmekinosystemet fra Sony samtidig med ett enkelt trykk på fjernkontrollen.
Tidsstyring Tørketromler med tidsstyring (mekanisk styring) stopper når den innstilte tiden er utløpt. Man må altså velge riktig tid, slik at tøyet ikke fortsatt er vått eller er tørket for mye når trommelen stopper.
Tilbehørssko Tilbehørssko er et feste for ulike typer kameratilbehør. Festet sitter vanligvis på oversiden av kameraet, og tilbehøret kan f.eks. være ekstern blits eller fjernbetjening.
Time Slip Time Slip er en funksjon på f.eks. DVD-opptakeren som gjør det mulig å se starten av et TV-program samtidig som maskinen tar opp resten av programmet. Man kan f.eks. bruke Time Slip-funksjonen når man har stilt inn DVD-opptakeren på å ta opp en film fordi man først kommer hjem en time ut i filmen. Da trenger man ikke å vente til filmen er ferdig, men kan begynne å se filmen fra starten uten å forstyrre opptaket av resten av filmen.
TMC Noen navigasjonsanlegg er utstyrt med en TMC-mottaker. TMC (Traffic Message Channel) gir deg viktig informasjon om trafikken – f.eks. om kødannelser, veiarbeid og trafikkulykker – og kan lede deg utenom hindringene. Noen land sender ut god TMC-informasjon, mens andre land ikke sender ut slik informasjon i det hele tatt.
Touch Control Berøringsstyring. Betegnelse for betjening ved berøring med finger.
Touch Screen Berøringsstyring. Betegnelse for betjening ved berøring med finger direkte på en skjerm.
Tri-Band En telefon med Tri-band kan brukes de fleste steder i verden fordi den kan ringe via de tre telefonnettverkene som brukes i Europa, Asia og USA.
Trådløse bakhøyttalere Betegnelse på de to bakerste satellitthøyttalerne i et surroundsystem. Disse kan være med ledning eller trådløse. Trådløse bakhøyttalere gir deg frihet og mobilitet, du kan plassere høyttalerne hvor du vil i rommet uten å tenke på skjemmende ledninger.
© 2022 Thorn Norge AS    Innspurten 13A     0663 Oslo         Tel. 21610000     infono@thorn.no    Org. nr. 928150402     Sitemap     Persondatapolitikk