Jobb hos Thorn

Thorn er en virksomhet i konstant utvikling, en spennende og levende arbeidsplass med mange forskjellige jobbtyper. Vi har som mål å være en profesjonell virksomhet og en attraktiv arbeidsplass som kan tiltrekke nye og beholde medarbeidere med den holdningen, innstillingen og kompetansen som er nødvendig for Thorns kontinuerlige utvikling.

Hverdagen er ofte travel, men vi har et godt arbeidsmiljø, korte beslutningsveier, en ung og uformell omgangstone og engasjerte kolleger.

Vi stiller store krav til deg, men du har også lov til å ha store forventninger til Thorn. Hos oss vil du få en variert hverdag med en rekke utfordringer som åpner for videreutvikling både på et faglig og personlig plan.

Våre medarbeidere er viktige for oss, og det er vårt mål at alle medarbeidere stadig skal kunne utvikle seg både personlig og faglig gjennom jobben. Derfor bruker vi mange ressurser på å utdanne våre medarbeidere.

Før en ny medarbeider starter i jobben, får han/hun opplæring i de ulike oppgavene, og i løpet av ansettelsen vil medarbeideren hele tiden ha muligheten til å utdanne og videreutvikle seg gjennom intern/ekstern utdanning, medarbeidersamtaler m.m.

Alle våre medarbeidere har en stor grad av frihet, med egne ansvars- og kompetanseområder. Utviklingsmulighetene er gode, utfordringene er mange – og det legges vekt på at medarbeiderne involverer seg og tar initiativ og medansvar.

Det er mange forskjellige funksjoner i virksomheten, men uansett hvilken jobb du har, er den viktigste oppgaven å gjøre det mest mulig praktisk og enkelt for kundene å handle hos oss. Sammen skal vi utvikle Thorn til et enda bedre sted å være kunde.

Når vi søker nye medarbeidere, er derfor noen av de viktigste nøkkelordene for virksomheten initiativ, personlig engasjement, ansvarsbevissthet, fleksibilitet og team-ånd.

Thorn fortsetter å vokse, og derfor har vi alltid bruk for dyktige medarbeidere. Har du lyst til å bli en del av Thorn, er du velkommen til å søke på en av de ledige stillingene eller sende oss en uoppfordret søknad.
© 2023 Thorn Norge AS    Innspurten 13A     0663 Oslo         Tel. 21610000     infono@thorn.no    Org. nr. 928150402     Sitemap     Persondatapolitikk