Samsung Galaxy Watch - 42 mm, svart
Før musen over bilde for å zoome
Samsung Galaxy Watch - 42 mm, svart
Samsung Galaxy Watch - 42 mm, svart
Samsung Galaxy Watch - 42 mm, svart
Samsung Galaxy Watch - 42 mm, svart

Samsung Galaxy Watch - 42 mm, svart

Vær tilkoblet enda lengre. Ved første øyekast ser du en flott klokke i rustfritt stål med et tidløst design. En klokke som passer til enhver anledning. Men du vil snart oppdage at det som befinner seg på innsiden gir deg mer enn et flott utseende.

Takket være utvalget av urskiver, med dybde og lyseffekter, kan du selv velge nøyaktig den Galaxy Watch som passer best til ditt image og din livsstil. Den runde urskiven, og viseren med skygge og lydeffekter, gir deg følelsen av et analogt armbåndsur.

Galaxy Watch støtter eSIM* så du ikke trenger å ha mobilen i nærheten for lese tekstmeldinger eller svare på anrop. Perfekt for situasjoner hvor det er upraktisk eller upassende å ta frem mobilen. Du slipper den stressende følelsen av at du går glipp av noe i din omgangskrets når du ikke har mobilen for hånden.


*Hva er eSIM?
eSIM er et elektronisk SIM-kort, som er innebygd i klokken. Det fungerer på samme måte som et traditionelt SIM-kort, bortsett fra at det er innebygd og aktiveres digitalt. Dermed er det ikke nødvendig sette inn et fysisk SIM-kort. Du kan ha det samme nummeret på ditt eSIM-kort som du har på mobiltelefonen din. eSIM er innebygd i alle Galaxy Watch-modeller som selges av autoriserte forhandlere på det nordiske markedet. For å kunne bruke funksjonaliteten krever det at din mobiloperatør støtter eSIM, så kontakt din mobiloperatør for å sjekke om du kan komme i gang allerede i dag.
 
Pris per mnd.
168,-
Kontant: 4 399,-
Kjøp på finansiering og betal med et fast lavt månedsbeløp. Kjøp kontant og betal online med det samme. (VISA eller MASTERCARD)
Slik kjøper du hos THORN
Spesifikasjoner
Sammenlign produkter
Det finnes ikke spesifikasjoner på dette produktet.
Kontantpris:
4 399,-


Finansiering:
Pr. mnd 168,- i 58 måneder

Månedlig pris er inkl. leveringsgebyr, verdi 399,-
Kredittbeløp: 4 798,-
Kredittkostnad: 4 824,-
Rente 21,60%
Effektiv rente: 38,78%
Totalt: 9 622,-

Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.© 2019 Thorn Norge AS    Innspurten 11     0663 Oslo         Tel. 21610000     infono@thorn.no    Org. nr. 928150402     Sitemap     Persondatapolitikk