Dine opplysninger

  • 1. Dine opplysninger
  • 2. Kvittering

1. Personinformasjon

Dine personlige opplysninger behandles fortrolig og anvendes kun for, effektivt gjennomføring av videre låneprosess
Samtidig med søknaden erklærer jeg at:
- Jeg er fylt 25 år
- Jeg er ikke registrert med betalingsanmerkning

Jeg aksepterer Thorn Norge Finans AS sine lånebetingelser og personvernspolitikk
Ja, jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med tips og gode tilbud på forbrukerelektronikk, hvitevarer, privatlån og forsikring via mail fra THORN Norge Finans AS. THORN Norge Finans AS kan anvende de innhentede personopplysninger , herunder navn, adresse, E-mail, kredittopplysninger, økonomiske forhold samt kjøps- og besøkshistorikk, med henblikk på en målrettet markedsføring samt annonsering digitale og sosiale medier.
Jeg har forstått og akseptert at det vil bli foretatt en kredittvurdering, og at utsendelse av gjenpartsbrev vil foregå på SMS der dette er praktisk mulig. Jeg samtykker til at THORN Norge Finans AS (TNF) løpende innhenter kredittopplysninger om meg hos kredittopplysningsbyråer og advarselsregistre, og anvender automatiske avgjørelser, herunder profilering i forbindelse med kredittvurdering. TNF må samle inn og behandle opplysninger om navn, nåværende og tidligere adresser og personnr. til bruk for identifikasjon. Opplysningene kan sammen med mine økonomiske forhold samt betalingshistorikk videreføres til TNF konsernforbundne selskaper (THORN Norge AS), og TNF kan ved misligholdelse av kundeforholdet selge nåværende fordring til TNFs til enhver tid gjeldende inkassosamarbeidspartner – p.t. Axactor. Jeg samtykker til, at TNF kan rette henvendelse pr. SMS og e-mail via de opplyste og etterfølgende oppdaterte kontraktsopplysninger vedrørende kundeforholdet, herunder med opplysning om saldo, restanse mv.
Jeg gir herved samtykke til at THORN Privat Finans sender meg lånebevis, hvilket kan inneholde personopplysninger, per e-post via den oppgitte e-postadressen
 
Dine opplysninger behandles i fortrolighet og brukes kun for å sikre deg den beste servicen. Vennligst fyll ut alle feltene, så kontakter vi deg så raskt som mulig ang. lånet ditt.

Du får:

  • Fast årlig lav rente
  • Du bestemmer selv betalingsperiodens lengde
  • Du får pengene direkte inn på bankkontoen din
  • Vi blander oss ikke inn i hva du bruker pengene til