Dine opplysninger

  • 1. Dine opplysninger
  • 2. Kvittering

1. Personinformasjon

Dine personlige opplysninger behandles fortrolig og anvendes kun for, effektivt gjennomføring av videre låneprosess
Samtidig med søknaden erklærer jeg at:
- Jeg er fylt 25 år
- Jeg er ikke registrert med betalingsanmerkning

Jeg aksepterer Thorn Norge Finans AS sine lånebetingelser og persondatapolitikk.
Ja, jeg vil gjerne motta nyhetsbrev med tips og gode tilbud på forbrukerelektronikk, hvitevarer, privatlån og forsikring via mail. Thorn Norge AS kan anvende de innhentede personopplysninger med henblikk på en målrettet markedsføring samt annonsering og annen digital markedsføring på sosiale medier. Jeg kan til enhver tid tilbakekalle samtykket. Dokumentasjon for samtykket oppbevares i 2 år etter endt kundeforhold eller min tilbakekallelse av samtykket.
Jeg har forstått og akseptert at det vil bli foretatt en kredittvurdering, og at utsendelse av gjenpartsbrev vil foregå elektronisk på SMS der dette er praktisk mulig. Jeg samtykker videre til at disse opplysningene, sammen med mine øvrige opplysninger, kan gis videre til THORN Norge Finans AS sine konsernforbundne selskaper (THORN Norge AS og 3C RETAIL AS) og benyttes til kundebehandling, kredittvurdering, samt kredittoppfølging, samt at Thorn Norge Finans AS ved debitors misligholdelse av kundeforholdet kan selge nåværende fordring til Thorn Norge Finans AS’ til enhver tid gjeldende inkassosamarbeidspartner – p.t. Axactor.
Jeg gir herved samtykke til at THORN Privat Finans sender meg lånebevis, hvilket kan inneholde personopplysninger, per e-post via den oppgitte e-postadressen
 
Dine opplysninger behandles i fortrolighet og brukes kun for å sikre deg den beste servicen. Vennligst fyll ut alle feltene, så kontakter vi deg så raskt som mulig ang. lånet ditt.

Du får:

  • Fast årlig lav rente
  • Du bestemmer selv betalingsperiodens lengde
  • Du får pengene direkte inn på bankkontoen din
  • Vi blander oss ikke inn i hva du bruker pengene til