PauseLån

Hvor mye vil du låne?

Hvor lenge?

I henhold til Finanstilsynets retningslinjer for behandling av forbrukslån, bør løpetid være maksimalt 5 år. Vi foretar en individuell vurdering av din søknad.

Din månedlige ytelse*: 646

Nominell rente fra 9,48% – 23,40%, basert på individuell kredittvurdering. *Månedsbeløp i kalkulator er basert på nominell rente på 20,7% og avtalegiro. Representativt eksempel: 25.000 kr o/5 år, nominell rente 20,7%, etb.gebyr kr 695 (som legges til lånet), effektiv rente 26,0%, kostnad 17.588 kr, totalt 42.588 kr. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes. Maks. effektiv rente 39,9%. For å søke om lån må du være over 25 år, ha bodd i Norge i 2 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Lån opp til 100 000 kr med mulighet for pause

Vil du gjerne ha mulighet til å sette betaling av lånet ditt på pause en måned, når du har behov for litt ekstra pusterom i økonomien? Da kan PauseLån være den riktige finansieringen for deg. Du behøver ikke på forhånd ta stilling til når det passer med en betalingsfri måned. Du avtaler det bare med oss når du trenger det.

Lånet har faste lave avdrag, men du kan sette det på pause i perioder. Du kan selvfølgelig også innfri lånet når du ønsker det. Helt uten ekstra kostnader.

  • Sett innbetalingene dine på pause når du ønsker det – uten gebyrer.
  • Bestem selv hvor lang tid du vil bruke på å nedbetale lånet.
  • I følge norsk lov kan du, uten kostnader, alltid tilbakebetale lån under 50 000 kr. Hos Thorn gjelder det alle beløp helt opp til 100 000 kr.


Du har mulighet til å legge inn to betalingsfrie måneder i løpet av lånet, men kun én måned per år.
Du kan avtale en betalingsfri måned til det kommende terminbeløpet via telefon senest den 5. i en
måned. Det vil si at hvis du ønsker å ha en betalingsfri måned i juli, må du avtale dette med oss senest 5. juni.

Spør oss og få bedre råd

Det er viktig for oss at du kan finansiere det som betyr noe for deg. Det er også viktig at økonomien din henger godt sammen. Og det er bare å spørre oss hvis du vil være på den sikre siden.
Hvis vår kredittvurdering viser at et annet låneprodukt passer bedre til din økonomi, vil vi foreslå dette i stedet.

Sett opp et grundig budsjett

Gleden varer lengst hvis lånet ditt ikke spiser for mye av den daglige økonomien. Derfor anbefaler vi alltid at du setter opp et budsjett først. Det viser hva du har til rådighet hver måned - og det sparer deg for ubehagelige overraskelser senere.
Hent et budsjettskjema her
Les flere gode råd om økonomi her