PrivatLån Pluss

Hvor mye vil du låne?

Hvor lenge?

I henhold til Finanstilsynets retningslinjer for behandling av forbrukslån, bør løpetid være maksimalt 5 år. Vi foretar en individuell vurdering av din søknad.

Din månedlige ytelse*: 646

Nominell rente fra 12% - 26,40%, basert på individuell kredittvurdering. *Månedsbeløp i kalkulator er basert på nominell rente på og avtalegiro. Effektiv rente , kostnad , totalt . For å søke om lån må du være over 21 år, ha bodd i Norge i 2 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Lånet du kan tilpasse underveis

Med PrivatLån Pluss får du et lån som tilpasser seg etter deg. Selv om vi avtaler faste, lave beløp helt fra starten av, bestemmer du selv farten: Du kan alltid sette avdragene dine på pause en periode – og du kan innfri lånet hvis økonomien din tillater det. Det koster ikke noe ekstra.

Du bestemmer også selv hva du bruker pengene til. Det kan være du ønsker å la en drøm gå i oppfyllelse, har lyst til å pusse opp boligen eller gjøre noe helt annet. Felles for alt dette er at du alltid kan få tak i oss og få personlige råd om økonomien din.

  • Lån opp til 70 000 kr til en fast årlig rente
  • Endre størrelse på innbetalingene dine – uten gebyrer.
  • Bestem selv hvor lang tid du vil bruke på å nedbetale lånet
  • I følge norsk lov kan du, uten kostnader, alltid tilbakebetale lån under 50 000 kr. Hos Thorn gjelder det alle beløp helt opp til 70 000 kr.
 

Spør oss og få bedre råd.

Det er viktig for oss at du kan finansiere det som betyr noe for deg. Det er også viktig at økonomien din henger godt sammen. Så hvis vår kredittvurdering viser at et annet låneprodukt passer bedre til din økonomi, vil vi foreslå dette i stedet.
Og det er bare å spørre oss når du er i tvil.

Sett opp et grundig budsjett

Gleden varer lengst hvis lånet ditt ikke spiser for mye av den daglige økonomien. Derfor anbefaler vi alltid at du setter opp et budsjett først. Det viser hva du har til rådighet hver måned - og det sparer deg for ubehagelige overraskelser senere.
Hent et budsjettskjema her
Les flere gode råd om økonomi her