TryggLån

Hvor mye vil du låne?

Hvor lenge?

I henhold til Finanstilsynets retningslinjer for behandling av forbrukslån, bør løpetid være maksimalt 5 år. Vi foretar en individuell vurdering av din søknad.
  Ja takk, jeg ønsker forsikring - Les mer

Din månedlige ytelse*: 646

Nominell rente fra 12% - 26,40%, basert på individuell kredittvurdering. *Månedsbeløp i kalkulator er basert på nominell rente på og avtalegiro. Effektiv rente , kostnad , totalt . Det kan forekomme ytterligere gebyr/tillegg ift. Forsikring. For å søke om lån må du være over 21 år, ha bodd i Norge i 2 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Lån opp til 50 000 kr med sikkerhet inkludert

Går du og drømmer om å pusse opp boligen, komme raskere til jobben i bil eller virkeliggjøre en gammel drøm – og vil du samtidig gjerne beskytte økonomien din om du skulle miste jobben? Da er TryggLån det riktige for deg. Et TryggLån gir deg opp til 50 000 kroner som du kan bruke akkurat som du vil. Og samtidig får du med en forsikring som dekker avdragene dine om du skulle miste jobben og står uten arbeid.

  • Bli forsikret mot arbeidsløshet.
  • Få betalt de månedlige avdragene selv om du mister jobben.
  • Få et sikkerhetsnett som gagner både deg og dine nærmeste.


Forsikringen dekker opp til 12 etterfølgende måneder hvor forsikringen betaler dine månedlige innbetalinger hvis du skulle miste jobben.

Spør oss og få bedre råd.

Det er viktig for oss at du kan finansiere det som betyr noe for deg. Det er også viktig at du er trygg på økonomien din – ikke bare av hensyn til deg selv, men også dine nærmeste. Så spør oss gjerne hvis du vil ha gode råd.
Hvis vår kredittvurdering viser at et annet låneprodukt passer bedre til din økonomi, vil vi foreslå dette i stedet.

Sett opp et grundig budsjett

Gleden varer lengst hvis lånet ditt ikke spiser for mye av den daglige økonomien. Derfor anbefaler vi alltid at du setter opp et budsjett først. Det viser hva du har til rådighet hver måned - og det sparer deg for ubehagelige overraskelser senere.
Hent et budsjettskjema her
Les flere gode råd om økonomi her